pesto med parmesan ost, basilika och pinjenötter;
chevre chuad: chevre, valnötter och honoung.
Gör så här:
1. Pensla två tortillabröd med olivolja. Smula på osten (riven parmesan eller chevre) på det ena.
2. Rosta nötterna (pinjenötter eller valnötter) och hacka dem vid behov. Strö rikligt på brödet.
3. Lägg på gröna blad, basilika till pesto smak, till chevre behövs inte gröna blad men honung i massor.
4. Åter mer ost. Den fungerar som klister och håller ihop allting.
5. Lägg på det andra brödet och tryck ihop, steka på panna med solrosolja till en gyllen färg.
6. Skär i bitar och äter medan det är varmt.
1. Pensla två tortillabröd med olivolja. Smula på osten (riven parmesan eller chevre) på det ena.
2. Rosta nötterna (pinjenötter eller valnötter) och hacka dem vid behov. Strö rikligt på brödet.
3. Lägg på gröna blad, basilika till pesto smak, till chevre behövs inte gröna blad men honung i massor.
4. Åter mer ost. Den fungerar som klister och håller ihop allting.
5. Lägg på det andra brödet och tryck ihop, steka på panna med solrosolja till en gyllen färg.
6. Skär i bitar och äter medan det är varmt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar